Altijd passende zorg

Een hulpvraag zoekt een hulpantwoord. Wij denken graag met je mee of we een passend hulpantwoord hebben. Onze leden bieden jeugdhulp in Groningen, Friesland en Zuid-Drenthe en Wmo-ondersteuning in de gemeentes Oldambt, Pekela, Stadskanaal en Westerkwartier.

Kijk in onze database of neem contact op met ons triageteam.

Vind een zorgaanbieder bij u in de buurt

Bij Zorgkracht 12 kun je terecht voor verschillende vormen van zorg, van lichte opvoedhulp, tot specialistische begeleiding en verblijf. Dit doen we voor zowel jeugdigen als (jong)volwassenen.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn verwijzing heen sturen?
U kunt uw verwijzing doorsturen naar backoffice@zorgkracht12.nl.
Waarom een coöperatie?

Om kleinschalige zorg in Noord-Nederland een stevige stem te geven en ervoor te zorgen dat zorgverleners kunnen blijven doen wat ze goed kunnen: zorg verlenen.

Waar houdt Zorgkracht 12 zich mee bezig?

Als samenwerkingsverband van kleinschalige zorgaanbieders brengen we onze leden met elkaar in contact. We stimuleren en faciliteren onze leden om zo goed mogelijke hulp te bieden aan kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en hun gezinnen. Daarnaast behartigen we de belangen van onze leden bij gemeenten en andere inkooporganisaties.

Wat doen de leden precies?

Onze leden zijn kleinschalige zorgaanbieders. Ieder lid is anders, dat gaat van opvoeddeskundige tot gezinshuis, van kindercoach tot kleinschalige woonvoorziening. Voor meer over onze leden, kijk hier.

Hoeveel leden heeft Zorgkracht 12?

Zorgkracht 12 heeft 28 leden. Nieuwsgierig naar onze leden? Kijk dan hier.

Heeft Zorgkracht 12 plek?

Onze leden doen hun eigen intakes en beheren hun eigen plekken. Geen van onze leden bieden crisisplekken. Ons triageteam (link) kan je helpen bij het vinden van een passende plek.